Monday, December 14, 2009

pengubat hati...

bila aku berduka... sakit hati... berjauh hati... dengan sang kekasih hati aku lihat yang ini... seronok pulak jadi hati aku... hehehe nak-nak bile tengok pix dia menages tu buroookkk... hehehehe laki sape la nehhhhh
.
.
.
.








Friday, December 4, 2009

otak kat lutut...

take from google
.
.


helop... Assalamualaikum skema hari jumaat even hati sakit panas dibakar-bakar.. sedey pon ade... esok 5 haribulan enam maknanye dah setengah tahun aku kawen dah setengah tahun aku jadi bini orang dah setengah tahun aku digauli opssss... aku tahu la aku dah kawen setengah tahun tapi perut aku still leper tak ade isi tapi aku mintak tolong la kat orang-orang yang sibuk tanye aku itu ini bile aku jawab tak ade rezeki korang paham-paham la maksud tak ade rezeki jangan la korang cakap bende yang buat aku panas + sedeh kecewa = luluh hati aku ni...


~~~


nak tahu ape orang-orang yang letak otak kat lutut tu cakap kat aku " ko pandai buat tak ni?"... "skill ko kurang kot" yang paling aku benci kalo ade yang cakap "laki ko tak cukup power"... aku rasa orang yang cakap cam ni memang bangang... wehh ko tak belajar agama ke? ko paham tak ape maksud qada n qadar apesal lak ko pandai-pandai nak cakap laki aku cam tu sedangkan aku ni yang bini dia, aku yang rasa bukan ko... sires aku benci n tak bole nak terima kalo ade orang cakap camtu ngn aku. Ape la salah nye dari ko cakap macam tu baik ko doakan aku kan lebih baik dari ko melawak begurau bender bodoh kat aku....sengal betul


~~~


tak pe la kalo ade oarang nak cakap aku emo ke sensitip lebeh ke ape ke.. satu je aku nak orang tahu tolong la jangan cakap laki aku macam-macam, aku memang sedey bab yang itu pelisss la...
cuba aku kutuk orang yang ko sayang ko suke ke???

Tuesday, December 1, 2009

kenangan

bile duk busan-bosan ni aku teringat balik kenangan dulu-dulu... pasal cinta-cinta... kelakar la pulak rasanye... teringat macam mane bole jumpa daddy... pengorbanan daddy ermmm sebenarnye aku just nak cakap aku "Terlalu sayangkan Daddy" je kat dalam entry ni...hehehe dari tadi aku gelak sorang-sorang... patut la orang panggil aku "pongeng".... blurrr