Wednesday, March 31, 2010

rindu...

Hi all...

Aku sudah kerinduan pada blog...

dan
.
.
.
.
.
.
.
.

paling amat aku rindukan.....saat2 indah semasa baru menjadi perantin dahulu...aku rindu layanan itu... :(

Tuesday, March 9, 2010

google cari hospital

Salam semua...

dah masuk sembilan bulan berkahwin hihihihi... aku plan nak pegi cek pasal kesihatan aku ni...memang sebelum ni aku ade hati nak pegi cek tapi selalu je aku tangguh-tangguhkan bile baca blog anil aku rasa semangat aku berkobar-kobar semula cumanye aku tak pasti hospital mane yang harus aku pergi??? sape-sape bole tolong tak...sebelum ni Dhila ade juga bagi info thnks a lot...


Aku sekarang dah tak selalu sangat meroyan pelan-pelan dah bole terima rezeki ditangan TUHAN lantak la orang nak cakap ape kan...kalo aku usaha tiap-tiap hari, skill dah cukup mantopp pon kalo Allah cakap belum tibe masa tak akan jadi jugak kan.....Tapi iktiar tak pernah berhenti doa juge setiap hati...moga Allah makbul kan suatu hari nanti...peace hihihi


P/S : Puan ayu macam mane medical chek-up kamu ok x? sile update sye pls...:( sibuk je nak tau kan

Tuesday, March 2, 2010

stress senantiasa

stress...stress...stress
kenapa la bende ni susah betol nak hilang dalam hidup aku...setiap hari ade je bende yang buat aku pening, tension, marah n yang paling aku perasan lately aku selalu je rasa tak puas hati sebab tu kot rasanye aku cam tak heppy je..


sekarang aku betul2 perlukan masa nak rehatkan otak aku ni...sangat-sangat perlukan vacation yang bole buat aku betul-betul tenang...tapi kan kadang-kadang bile kita betul-betul perlukan sesuatu bende tu la yang kite susah nak dapat...ape yang aku kene buat pasrah je la...even aku tak puas hati...


Alangkah bestnye kalo aku dapat duduk tepi pantai...tengok laut luas yang bole buat aku sejuk hati..yang bole buat aku senyum sentiasa...bukannye stress sentiasa...aku betol-betol tension...macam mane nak dapat beby macam ni kalo dah jiwa stress memanjang....rasa nak keluar dari KL...help meeee...