Wednesday, February 8, 2012

pati delima gulsan plus pad herba avail

Assalamualaikum...

minggu lepas dah mula makan pati delima gulsan..tapi kadang-kadang makan sekali kalau rajen makan sehari dua kali.. hubby pon makan jugak.. rasa adalah sangat masam pada aku, tapi hubby ckp tak and sedap..

Aku beli kat alamanda, harga murah aje rm15, naseb baik tak proceed beli online.. sebab harga dia adalah mahal rm30 with postage.. kalo beli sendiri bole dapat dua botol kan..


pix from en gugel


bulan ni jugak aku dah start pakai pad herba avail ni time cik P datang.. baca testimoni dia macam menarik, ada pengguna yang ada cyst and fibroid bole mengecut dengan pakai pad herba ni. biasa la kan.. orang macam aku ni.. bila ade org cakap yang itu ini bagus seboleh-boleh nak cuba jugak. Bau herba dia agak kuat jugak., berbau la orang sebelah kan kalau kita pakai... tapi tak ape lah bau herba ni macam bau ubat aje kan.. bukannye busuk pon.. haha ayat nak sedapkan hati..

itu aje la usaha sebelum appointment dengan doc 23hb ni... kalo result kuar and still kene remove cyst jugak.. ape nak buat serahkan ajela perut ni...



pix from en gugel

Sunday, February 5, 2012

kepayahan...

perkara paling menyakitkan adalah apabila suami tanya dah solat ke belum dan waktu itu aku sedang angkat bendera merah... nak menitik air mata namun aku kuatkan hati...

payah kan menjadi kita-kita ni.. tapi.. tapi... aku tidak pernah lupa bersyukur.. payah aku adalah untuk mengawal emosi, menghalang air mata jatuh... Allah sedang menduga aku.. Allah sedang mengajar aku kuat...

Hari ini cik brown spot sudah menjelma dengan itu usaha berurut bulan lepas adalah gagal...hati memang sudah menjangkakan... maaf en daddy, masih tidak mampu untuk hadiahkan kamu sesuatu yang lebih indah...

23 FEb, ade appointment di rumah putih... tunggu saja ape kata doc... sekarang tengah amalkan makan pati delima setiap hari..usaha tanpa henti... mana tahu Allah akan dengar rintihan ini tahun ni...