Wednesday, February 8, 2012

pati delima gulsan plus pad herba avail

Assalamualaikum...

minggu lepas dah mula makan pati delima gulsan..tapi kadang-kadang makan sekali kalau rajen makan sehari dua kali.. hubby pon makan jugak.. rasa adalah sangat masam pada aku, tapi hubby ckp tak and sedap..

Aku beli kat alamanda, harga murah aje rm15, naseb baik tak proceed beli online.. sebab harga dia adalah mahal rm30 with postage.. kalo beli sendiri bole dapat dua botol kan..


pix from en gugel


bulan ni jugak aku dah start pakai pad herba avail ni time cik P datang.. baca testimoni dia macam menarik, ada pengguna yang ada cyst and fibroid bole mengecut dengan pakai pad herba ni. biasa la kan.. orang macam aku ni.. bila ade org cakap yang itu ini bagus seboleh-boleh nak cuba jugak. Bau herba dia agak kuat jugak., berbau la orang sebelah kan kalau kita pakai... tapi tak ape lah bau herba ni macam bau ubat aje kan.. bukannye busuk pon.. haha ayat nak sedapkan hati..

itu aje la usaha sebelum appointment dengan doc 23hb ni... kalo result kuar and still kene remove cyst jugak.. ape nak buat serahkan ajela perut ni...



pix from en gugel

6 comments:

::EIDA:: said...

Ida memang pengguna pad herba.. memang membantu pad herba ni dlm cycle =)

Pati delima tu RM15?? murah!!

sue said...

eida : kann murah sgt rasanya.. yang jual online semo mahal2 :), best jgk pakai pad herba ni.. berangin aje hihi..

tentang dhila... said...

su nk tny beli kat mane ye pati delima tu. susah nk dptla kat kl

sue said...

Dhila : sue beli kat alamanda, kat kios depan reject shop. kalo dhila nak sue belikan bole je.. pape text je sue keh :)

eyza said...

eyza pun nak try lepas baca kat fb TTC Corner... semua pakat beli.. eyza je yg ketinggalan (maklumla jarang bukak fb), td eyza cuba cr kat Ampang, xde... thank's ye sue, lepas ni nak try cari kat Alamanda la...

sue said...

eyza : welcome eyza :)