Tuesday, November 18, 2008

tajuk ape ek...

Ermmm susah la pulak nak lelapkan mata malam ni…. Mujur laptop dady ade pada aku bole la aku menconteng dari rumah…esok aku upload je… sekejap tadi bos aku mrs R call walaupun aku dengar ringtone bittersweet tu dok menyanyi tp aku buat bodoh je, sengaja aku x angkat… bukan ape aku tak sanggup dah nak dengar keluhan hati dia… sedih tu satu hal tapi aku ni seorang yang suka memikirkan prolem orang tu akan jadik ka batang idung aku sendiri maka… nnti tunggang langgang lah kepala hotak aku, mangsanya mcm beser la tunang terchenta hehehe.. tak pasal-pasal pulak dia yg kene soal soalan bongok aku kang….

Cakap pasal tunang terchenta ni semalam 16hb bermakna dah 3 bulan aku menjadi tunangan daddy…Alhamdulillah semo dugaan kami hadapi bersama secara cool tapi cool ke aku??? huhu dah 2 hari tak dengar suara daddy..windu lagi..hari-hari sye akan tetap rindukan dia…pas module tentera ni harap daddy tak pegi jauh lagi… dan aku akan tetap menjalankan rutin mingguan aku..menjadi pusat dobi bergerak tuk daddy… bagi service terbaek punyooo tapi untuk daddy sye saje…. Cam tu la life aku skang, besernye sabtu petang aku akan pegi INTAN tuk amik baju kotor daddy, tengah hari esoknye pulak aku dah kene iron n hantar semo baju tu pada daddy semula…. Agak penat tapi tak mengapa sebab pada aku tu je cara aku nak membantu daddy selain aku duk menunggu dengan penuh setia kat sini.lagi pun bole practice sekali hehe. lagi bape bulan ek..lamenya….

Pasal preparation for our big day pulak… aku dah bayar booking untuk kedua photographer tu… untuk majlis kat Melaka aku amik shah from shahkasahias, ok la pakej dia picture pon cantik dan yang paling penting bersesuaian dengan budget aku n untuk majlis daddy kat JB kami dah booked arazs razwill ermm photographer ni pon superb gak pandai edit picture. So pasal photographer aku anggap dah settle n tak nak pusing-pusing kepala lagi…. Tadi pun mona dah SMS aku no account dia n aku dan decide tuk guna khidmat Mona aka SHIDI ni tuk jadi makeup artis aku… sebabnya aku dah tengok dia makeupkan kazen aku dulu sangat okeh… time tu aku mmg dah ckp dalam hati “kalo aku kawen nanti, aku nak dia yang make upkan aku” haha siapa sangka tak sampai setahun kazen aku tu kawen aku dah sambar si mona NOX ni…. Tapi dia ni bukan sebarang NOX okeh…

Ermmmm gantok la pulak… rasanya sangat elok kalo aku tido skang… lagi pon SMS yang aku hantar kat daddy dah delivered dan itu bermakna dia dah terima sms rindu aku tu…ermmm opsss dady call…. Hehehe aku tau daddy pon windu kat aku mcm mane aku windu kat dia… thanks daddy kamulah yang terbaik untuk sye… sayang kamu sangat2… n harap aku dapat tido lena malam ni dan mimpi yang indah juge….. dengar lagu REPUBLICK JAP “HANYA INGIN KAU TAHU” besh2

entry malam ni... tak tau nak letak tajuk ape... ape-ape saje lah...

2 comments:

emilda said...

waa..sudah praktis yaa..jdi wife yg bgus yaa...tpi kalo bgus basuh bju pkai tgan..heheheheehe....
kelas ko pkai nok ye..pasdie make upkn ko..aku nk bole x??..haih ..tpi xtau la bile..nth buln bile..bulan mengambang bulan mengembang aku dpt kwin...org nye pun xnmpak..beb..ko jgn la syg menyayang lebih2 kt sini..aku jles..hahahaa..tpi aku doakan ko ..buat wedding yg terbest!!!..yg penting,,,aku pun nk gojes2 mse wedding ko nti..mne la tau..terjumpe jodoh aku ke kan..hahahaha..amin...

Shahkasahias said...

gitewww... tahniah...