Tuesday, March 9, 2010

google cari hospital

Salam semua...

dah masuk sembilan bulan berkahwin hihihihi... aku plan nak pegi cek pasal kesihatan aku ni...memang sebelum ni aku ade hati nak pegi cek tapi selalu je aku tangguh-tangguhkan bile baca blog anil aku rasa semangat aku berkobar-kobar semula cumanye aku tak pasti hospital mane yang harus aku pergi??? sape-sape bole tolong tak...sebelum ni Dhila ade juga bagi info thnks a lot...


Aku sekarang dah tak selalu sangat meroyan pelan-pelan dah bole terima rezeki ditangan TUHAN lantak la orang nak cakap ape kan...kalo aku usaha tiap-tiap hari, skill dah cukup mantopp pon kalo Allah cakap belum tibe masa tak akan jadi jugak kan.....Tapi iktiar tak pernah berhenti doa juge setiap hati...moga Allah makbul kan suatu hari nanti...peace hihihi


P/S : Puan ayu macam mane medical chek-up kamu ok x? sile update sye pls...:( sibuk je nak tau kan

3 comments:

NURUL said...

dhila mana ye? adakah dhila adik nurul? adik nurul pi check di HUKM

Wife and Her Daily Notes said...

sue..sorry aritu YM disconnect

Anyway, ayu lupa lah aritu ada appoinment.

This week baru nak pergi..hihiiii..

nanti ayu kasik tau

Apple+Susu said...

nurul: haah dhila adik nurul le hehehehe...dia ade pm sue bg info..baik sungguh adik sape la tu


ayu : baiklah setia menunggu