Thursday, June 25, 2015

Update blog

Alhamdulillah... Dari pagi tadi duk godek-godek blog ni... Misi cuci blog dah selesai... Banyak juga entry terpaksa aku simpan dalam folder draf, nak delete sayang pulak... Sesekali kalau rindu bole jugak la bukak kan

Misi cuci yang aku cakap tu adalah melupuskan semua entry yang dalamnya ada gambar aku tak bertudung.... Alhamdulillah bertahun cuba nk ingat email and password blog ni, dapat jugak tunaikan hajat di hati...

Rasa tenang...

Musim bunga dah nk ujung-ujung ni, meh nak tepek pix









3 comments:

sweet tooth said...

Sue, ur hubby sambung belajar kat mana ni? bestnya dapat pengalaman merantau ke luar negara...

ctmz said...

Alhamdulillah. Welcome back sue! Anyway, selamat berpuasa.. =)

sue said...

Sweet thooth - husband sue sambung study kat Essex uni uk, Alahamdulillah rezeki ni yang dtg dulu 😊

ctmz - thnkss setelah sekian lama haha ... selamat berpuasa 😊