Thursday, January 22, 2009

door gift



Alhamdulillah doorgift untuk tetamu aku dah pon selamat membuat keputusan... pix pasu yang kat atas tu la doorgift untuk majlis aku nanti tapi bukan pasu cam gelas tembikar lebey kurang la, thanks to kak gee sebab tolong orderkan kat tempat dorang buat kira cam kilang jugak, harga pon aku dapat spesel... tuk yang bulat tu aku dapat harga 0.95 sebiji x 300 = rm285.00 siap bole ukir nama lagi n yang cam gelas tu aku dapat 1.40 sebiji x 300 = rm420.00 bole tulis nama gak kira dah murah la tu sebab kak gee pon tak amik kos penghantaran huhuhu...
kalo ade budget lebey bole la aku hias2 skit benda alah ni nanti....

7 comments:

Dayu said...

lawa dan berpatutan
*nak satu!!! maka kena lah dtg kenduri sue kan*

kalau ada budget lebih, letak lah riben skit..
ni untuk smua guest ke??
ke masuk kategori vip??

Apple+Susu said...

Dayu, Ermmm haah kalo cukup untuk semo guest... tp cukup ke? hehe nnti dayu datang keh, sue bagi card

shasha_ieda said...

wah..best kan mnggu wktu tiba..hehe..sha da tukar blog adress name..

MyAishah said...

wah!! it was so nice!!! kalo plain macam tu pon cantik... kalo nak tambah reben pon ok... erk... harga tu, sangat murah la... jeles niih.. =p

Apple+Susu said...

shasha : sgt seronok dik, cepat2 la ajak en bf kamu kawen hehe

aisyah : thanks aisyah kat perak memang banyak pasu murah2

shasha_ieda said...

target dik kwen umo cm akak ler..hehe..25..skrunk bru msuk 21..ade ag mse 4 tahun..hehe..law de rezeki..insyaALLAH..awal sblum 25..
hehe..

Sallwieyah said...

cari eyyy lain ....mcm time aku kawin punyer jer....hihihikkk