Thursday, January 29, 2009

sudah mula risau

huhuhu aku dah start pening n mula dah rasa risau ni... last weeknd time balik aku cam beser la, memandangkan tempat menimbang badan memang ade kat umah mak sudah menjadi kewajipan tiap kali balik kampung aku mesti menimbang badan aku ni... memang aku rasa badan cam dah naik sebab jeans banyak yang dah ketat tapi aku cam tak kisah belasah je ape yang boleh dimakan hasilnya aku sendiri terkejutttt fm 47kg berat aku dah naik sampai 52kg OMG...

time tu aku mula la risau rasa menyesal lak sebab tak maintain cara makan cam dulu... adusss bila cakap kat daddy sah-sah la kene bebel huhuhu tebalkan je la telinga ni, tapi silap daddy jugak dah asik makan ayam kat kenny rogers je pas tu makan nasik kat teppayaki maunya badan aku x jadi cam gini... ermmm bulan 4 dah kene ukur baju balik kat JB next month plak kene fitting baju kat PD habis laaaa.... aku sangat takut...

so dengan ini aku dah nekad tak mo makan nasi... kene makan sayur ngn oat je... petang-petang da tak bole tengok SpaQ aku kene start jogging balik... arghhhh sangat tensen aku rasa...
harap2 berat aku bole turun balik "sye suda gemookkk"

3 comments:

MyAishah said...

ahhhh!!! masalah yang sama... cuma bezanya, saya dah sedia kala macam ini... baru mula nak risau bile langsung tak ada baju kat bridal yang bersaiz 'kecik molek' macam saya.... chait~!!

nreena said...

gud luck! :)
link ur blog yaa..

Apple+Susu said...

aisyah : sgt wisau la aisyah...
nreena : TQ