Thursday, July 16, 2009

stress

dah bersawang blog ni... lama aku tinggalkan tanpa sebarang tulisan.. aku sibuk menguruskan hal rumahtangga skarang * macam aku sorang lak kan yang ade rumahtangga... dah jujur alasannye sebab aku malas n tak de idea nak tulis padahal macam2 je yang berlaku pada life aku sekarang...




life aku sekarang banyak betul berubah... bangun pon dah awal dulu selalu je solat subuh aku rongak tp sekarang Alhamdulillah kalo aku tak uzur subuh sentiasa aku penuhkan... petang pas balik keje aku dah tak sibuk nak melepak kat bawah opis bergosip aku terus balik rumah nak masak tuk en suami.. badan aku tak payah cakap la sentiasa mengembang dah tak boleh nak ditahan-tahan... tp la kan aku rasa next week aku nak pandang je en suami makan... aku nak start diet balik tu pon kalo en suami x goda aku suh join sekaki... oh tidakkk sesungguhnya aku asyik lapar je sekarang...




Syukur perlahan-lahan aku dah bole membiasakan diri dengan rutin harian yang banyak berubah, dulu masa duduk sorang ikut kepala aku je sekarang da tak bole ok... harus ikut kata en suami... mane yang betul tu aku ikut mane yg tak betul aku diamkan aje...




ape daaaa semua yang dia atas tak de kene mengena ngan tajuk aku tu... aku stress tension sakit hati ngan boss aku kat opis ni... dah la semo keje aku nak kene buat.. pagi ni aku bukak email tup2 dia nak potong elaun rumah aku... memang la aku naik hantu... ape dia ingat aku dah kawen dah ade laki suka suki je dia nak potong itu ini... sires la aku memang sakit hati sampai nak nangis.. sampai aku rasa nak start kete nak terus balik umah... dah la setahun gaji aku tak naik-naik tu aku bole diam sabar lagi alih-alih ade ke patut dia potong elaun aku... geram sungguh... sib baik en suami coolkan aku... tp tak cool banyak pon sebab aku ni kalo dah ade bende yang tak sedapkan hati siap la jawabnye sampai ketido aku duk pikir...sires aku nak benti keje...




aku nak benti keje.....!!!! rasa macam diayam-ayamkan ok

3 comments:

Wife and Her Daily Notes said...

dorg tak pikir ker..org baru kaaawen nie lagi nak guna banyak duet...haikkk

sabar sue..ayu nie dah 2 thn keje tapi gaji tak naik2 pun...

dorg tak tau ker..kita nak guna duet banyak!

Apple+Susu said...

tu la ayu... sue sampai stress cakap ngn aiem.. sib baik dia paham... boss sue tu memang xde hotak kot nak pk... ingat sue ni cap duet ke hape... sabar je la

Ahmad Bo said...

i love the word.. DI AYAM AYAM kan~

its sound YUMMY!

ps- saya suka makan ayam!