Tuesday, October 20, 2009

rindu dan dia datang macam biasa....

lama dah tak tulis blog kesayangan hati hamba ni, rindu... alasan sama aku nak bagi tau pertama aku kekurangan idea walaupun ade saja peristiwa suka duka yang terjadi... kedua penyakit malas aku ni dah datang balik...

Hari ni 20hb... aku rasa bende tu mesti datang cam biasa bulan ni... sedeh... sedeh.. aku dah rasa migrain tanda-tanda dah tu... pinggang aku pon dah start sakit perut pon rasa yang sama juga... tak jadi jugak bulan ni. Tapi tak pe belum rezeki lagi mungkin Tuhan nak suruh aku usaha gigih lagi juga Tuhan nak suruh aku kumpul duit banyak2 supaya aku bole bagi kaselesaan tuk baby nanti... mari kite terus berusaha... Doa jangan lupa :)

* Mood Sungguh baik sejak akhir2 ini, Enchek Suami saye pon Elok2 aje, Esok lusa tak tau la kalo2 mood meroyan aku ni datang balik... Bendera Merah dah setengah tiang ni..

3 comments:

Anonymous said...

mari kita sama2 berdoa ok:) -k.evyn-

Wife and Her Daily Notes said...

tuhan..buat sumer tu ada hikmahnya!

Apple+Susu said...

kak evyn : jom berdoa

ayu : Setuju.. pasti ade hikmahnye cayokkkk