Monday, August 15, 2011

keletihan..

Assalamualaikum...

salam lima belas Ramadhan...

Agak lama tak menconteng kat sini... hidup sekarang adalah super busy...

sekarang rasa agak bersalah pada diri sendiri.. kerana makan saja clomid tapi usaha adalah ke laut.
bukan sengaja.. tapi sangat-sangat penat dengan rutin di bulan mulia... ovulation day pon aku bole lupa macam mana??? bila teringat sudahnya rasa macam nak menangis... bukan itu saja tahap kesihatan jugak tidak mengizinkan, demam, selsema dan batuk segala pada hari kejadian...

Urut dada pujuk hati bersabar.. bulan depan ade appointment dengan doc... cuba lagi..

5 comments:

PUANSTOBERI said...

tkpe..cuba lagi nxt cycle.. tp mana tau rezeki ramadhan kan?? :)

one BABY-step at a time said...

teruskan mencube sue !! mana tau bulan ni rezeki tak kelaut kan...hehehe

aienepit said...

bru je bca blog ni...smoga awk byk bersabar..tuhan menguji kerana kasih kpd awk..yg penting jgn pts asa..teruskan berusaha dan paling penting terus meminta2 dr Allah..Allah maha m'dgr..Allah suka pd hambanya yg slalu merayu2 pdNya..insyaAllah rezeki awk ada..cuma mungkin Allah nk bg rezeki yg lain dulu...hanya Allah yg tahu perncgnNya...dan..jgn stress...:))

sue said...

puan stoberi : amin..amin.. thnks :)

emy : amin.. thnks emy.. same2 berusaha ya

aienepit : thanks awak...

eKa said...

takpe cuba lagi ye nanti.eka pun slow sket bulan2 puasa ni