Thursday, October 13, 2011

rindu...

Assalamualaikum...

Salam hari khamis... rindu kat blog ni dah lama tak update pape...

bulan ni aku dah on clomid 100mg dan dah kene cucuk pon pada day 13 untuk pecahkan telur.. dan sejujurnya aku tidak menharapkan apa-apa walau sebenarnya jauh didalam lubuk hati menginginkan yang terbaik... kerana bulan ini adalah bulan super stress aku... macam-macam dugaan aku kene hadapi... tension yang berpanjangan.. migrain...

dan sekarang aku sudah rasa sedikit letih untuk teruskan... tak mahu pikir lagi... pasrah dan redha..

5 comments:

SeMaLu SK said...

Awak...
sabarlah...
sy juga pnh melalui apa yg awak lalui..
bulan lepas sy on clomid 100mg juga...suntik ovidrel pada hari ke 14...tapi janji Allah tak pnh silap...sy period bulan ni...maknanya..cintahati yg sy n suami tunggu blom dtakdirkan lekat di rahim saya...terima kasih Ya Allah...aku tahu perancangan Engkaulah yang terbaik....

sabar yer awak...kita sama2 usaha k...moga impian kita utk bgelar ibu dmakbulkan...
Amin..

Aidanisme said...

sabar ye sue.. kita sama2 doa.. moga Allah makbulkan doa kita

Suzila said...

Lama xcomment suesue. Hihi

Ajak la en.abg holiday. Holiday puas2, xmo pk pape masa holiday tu. Kasi en.abg cenyum smpai telinga dr pagi smpai mlm. Bile die hepi, kite lg hepi. Btol x?
Da tenang sume baru blk n pk usaha2 len. Insyaallah tu. Suzi tgk sue byk usaha, 1day nnt mst tbalas. ;-)

sue said...

semalu sk : thnks awak :) sama-sama la kita bersabar ye

aida : thnks aida.. amin...

suzie : amin... thnks suzie..

evyn4ever said...

saya pun rindu nak berblog..ni tgh rajin ni..nnt tgk la..senyap semula..
sue..sabar ye...pasti ada...apa2 pun bnyk kan berdoa.