Friday, September 12, 2008

pRoblem memanjang....



Problem.... ermmm lately ni aku banyak sangat masalah... macam2 n paling aku pening bende2 yang melibatkan financial ni...ujung bulan ni roadtax mati, dah la nak raya pulak tu pening... pening... Hari ni dah 12 haribulan gaji aku still tak masuk2 g... tension + geram betul la... bila tension2 cam ni mula la orang yang tak ade kene mengene pon kene gak tempias...
sehari dua ni mood aku tak menentu berangin je cam cuaca skang asyik ujan memanjang..harap sangat orang di sekeliling aku faham.. aku sangat tension sekarang teramat la serabut kepala otak aku neh...

Duduk kat opis pon dah xde semangat memandangkan imbuhan sebulan bekerja aku still xdek, knp la boss aku macam gini... kalo nak bukak cawangan lain pon jangan la menyusahkan aku... menyusah kan staff lain yg dah ade anak bini... bongok betul xade otak ke hape nak pikir...bukak cawangan tu kalo bukak company lain tak ape jugak ni tak menambah beban adelah... sangat buta itu pompuan ##x!!!+++ kalo aku jupe dia aku maki2 memang tak ade perasaan amik hak orang... yang boss aku ni pon ngok jugak

sepanjang hari ni aku sedapkan telinga dengan mendengar ayat2 suci al-quran.. aku dengar orang mengaji sejuk sikit hati aku yg tengah panas ni...bulan puasa tahun ni aku x rasa pon penat or lapar padahal aku tak bangun sahur pon... makan pon sekali jeh sehari tu pon ade gak orang cakap aku ni GEMOKKKK lagi... x paham aku okey... hari2 aku dok pegi pasar ramadhan kat bawah opis ni dah naik busan aku tengok semo bende... balik rumah pon bukan ade ape... kehidupan seharian aku yang sangat busan... bertambah2 busan... jauh dari kawan2, dari family..jauh dari org terchenta...

Kebosanan yang terlampau...tension lagi... benciii

1 comment:

ツ ツysuzh said...

beb...aku tgh terkezut beruk ni...psl dh ader cawangan baru tue...can u story to me with the detail...siapa hero nye, heroinye..siap ngan location nye skali ek...aku nak tau brite sensasi ni ngan segera k...bye