Friday, May 15, 2009

semo ok

Dah agak berabuk blog ni.... lame tak menconteng isi hati di sini, keadaan saya sekarang agak sibuk, minggu lepas saye cuti dua hari sebab nak selesaikan semo dokumen kawen yang tersadai lame tak terusik, Semo proses tu bejalan sekejap aje dalam satu jam kot kerana cable yang agak besar di johor bahru.... baru saye rasa sekarang best jugak kalo kenal orang dalam ni semo urusan bole jadi cepat... Mak tunang sye jururawat jadi time buat hiv tu tak payah tunggu sampai je terus masuk bilik kene cucuk seploh minit dah amik result...abah tunang sye pulak ade kawan kat Pejabat agama islam tu kejap je daddy Interview dah dapat sign... Alhamdulillah semo dokumen dah hantar ke pejabat agama kat melaka bang ris pon dah sms "tak payah dok risau kamu tinggal kawen je" hehe lega rasa


Time balik JB hari tu dah pas card pada kazen sye puan sall, Studio Photoshoot pon dah buat kat AZ Salonn.. kami buat awal sebab takut nanti pas kawen dah sibuk tak ade masa so time balik jb ni kami pakat pegi amik dulu gambar tu... Aidil yang jadi makeup artis saye untuk studio photoshoot n majlis kat jb nanti... saye sangat puas hati


Rasanya semo persiapan dah 80% siap cumanya ade skit2 je yang nak kene settlekan, esok sye plan nak ke nilai 3, nak beli bunga pahar pastu nak ke taman dagang ambil paper bag.
Saye dah start pos kad semalam, sape yang nak datang ke majlis saye bole la tinggalkan address ye. rasa cam malu lak nak mintak address hehe sebab saye tahu ramai gak yang buat majlis serentak ngan tarikh saye ni..


Sekarang saye suda kurang stress... Daddy pon baik je dia sekarang.. pandai je ambil hati saye kami dah lame tak bergaduh kalo ade pon gaduh2 sayang gitu... hehe sekarang kalo pegi mane-mane mak, kak long, kak ngah selalu ingat kan "jangan kuar sorang-sorang dah dekat ni... darah tu dah manis sangat.." rasa cam semo orang sayang lak sangat indah saye rasa....kamu semo pon kene jage diri ye...



kawan-kawan 21 hari lagi.....

5 comments:

Dayu said...

sue amik AZ Saloon ke
mesti best giler
mekap dia smua sgt best
hajat hati nak amik derang gak
tp tak mampu lah saya

dah setel hal borang ni,mmg lega amat
dah boleh fokus hal lain dah

gud luck sue

Apple+Susu said...

haah dayu amik AZ tapi belah laki la. Dayu kat jb duk majidi eyh? Tunang sue pun umah nenek dia kt majidi jugak :)
nnti datang ye sue punya majlis
Alhamdulillah semo borang dah settle

nurul aziyana said...

ehehe lega la yer..tinggal kwen jer..menghitung hari la..erm yana plak 20 hari lg..ish takot jugak..cmner la nnt hari besar itu

evyn4ever said...

heehehe 2 minggu lg kan?mcm akak plak dulu...berdebar2 je rasa nye...then dlm masa ni la ramai sangat cayang kitaa:P eh sue...jaga diri tau!

Apple+Susu said...

aziyana : tu la kadng2 rasa risau pon ade ngeee hope semonye okberjalan sprt yng kite mahukan InsyaAllah

Evyn : Thnks kak evyn... doakan sue ye :)