Thursday, May 28, 2009

hadiah anniversary yg sgt bermakna

ngantuk sungguh pagi ni badan ni letih je rasa...banyak plak keje menjelang hari besar tu.. esok hari terakhir aku bekerja sebelum aku cuti panjang sempena hari bersejarah tu...nyatanya mood sedey sebelum ni dah terubat aku kembali senyum kembali bahagia... semalam dady telah menghadiahkan aku sesuatu yang bisa buat aku menangis dalam tawa... daddy tak akan di transfer ke kluang... dady akan sentiasa disamping aku... Syukur kerana Tuhan telah memberi aku peluang untuk menjadi isteri yang betul2 isteri disisi mahupun di hati daddy... bulan depan aku bakal memikul tugas dan tanggungjawab yang besar... Inilah hadiah ulang tahun pertama ku yang sangat bermakna









mood untuk bekerja tiada minggu ni... badan je ade kat office tapi pikiran dah lama sampai kampung tak sabar aku nak jupe mak nak tengok persiapan yang mereka buat untuk hari besar tu nanti... Rasanye ini adalah Entri terakhir aku sebelum aku bergelar Puan... Buat kawan-kawan blogers yang banyak memberi idea selama aku menghitung hari indah tu aku ucapkan berbanyak terima kasih... untuk Dayu, ayu, aziyana, nano untuk cikgu Amy dan semua blogers yang bakal mengakhiri zaman bujang .. aku ucapkan selamat pengantin baru... semoga kita sama-sama menjadi isteri yang baik, setia dan solehah untuk suami terchinta... Amin..





* jemput datang ye ke kenduri sye





6 comments:

my hidden stories said...

sue..selamat menjadi pengantin kepada kamu

nurul aziyana said...

sue..slamat menjadi pengntin jugak..thnks ya..sure rindu saat2 kelam kabut waktu preparing for wedding kan..hehhe..aperpun didoakan smga selamat semenya..sama ler kiter..xsabar nk blik kg

wardah said...

sue..selamat pengantin baru in advance.. :) ..all the best ye..jgn lupe senyum.. :)

Apple+Susu said...

thanks semua.. sye doakan semo bejalan lancar jage kesihatan ye gud luck :)

Anonymous said...

phewwww...kawwwwwennnnnnnnnnn
kuek...kuek...kuekkkkkk....

dizzyfly said...

adik, anda telah dpt award! sila lawat blog kakakmuuu..