Wednesday, December 10, 2008

hanya ingin kau tahu

ku tlah miliki
rasa indahnya perihku
rasa hancurnya harapku
melepas cintaku
rasakan abadi
sekalipun kau mengerti
sekalipun kau pahami
kufikir kusalah mengertimu
oohh.. aku hanya ingin kau tahu
besarnya cintaku, tingginya hayalku bersamamu
tuk lalui waktu yang tersisa kini
di setiap hariku disisa akhir nafas hidupku
walaupun semua
hanya ada dalam mimpiku
hanya ada dalam anganku
kulewati itu
--------------------------------------------------------------------
best lagu republik ni... besernye aku akan dengar lagu ni time aku sedey.. time daddy buat aku sangat sedey.. bila aku rasa diri aku tak pernah dihargai..bila aku rasa sangat-sangat kecewa... sangat-sangat terluka...bila semua ape yang aku korbankan daddy tak pernah nampak...
aku gado lagi ngan dady malam tadi... sangat terluka dengan semo kata2 d yang buat aku banyak berfikir.. berkali-kali jugak aku yakinkan hati n diri sendiri... daddy yang paling terbaik untuk aku...sayu je kalo dengar n hayati lirik lagu 'hanya ingin kau tahu' ni..... betul ke aku ni suka buat orang sakit hati??? nape d tak pernah nak faham aku nape tak pernah nak tahu segala apa yang aku buat tu semonya untuk relationship kami
" I xfaham np u camnih....Nk angin jer...fine la u.. If u nak cam ni ok la..."
time daddy marah aku tu aku dah tak mampu nak tahan airmata ni... memang aku dah nekad tuk jadi lebih kuat dari dulu tak nak lagi jadi sue yang lemah...tapi aku tak mampu nak tahan airmata ni sebab dengan airmata ni je la aku bole lepaskan segalanya...betul ke aku memang tak memahami d selama ni... tak pernah ambil berat pasal keje daddy.....daddy cakap aku EGO...Ego ke aku selama ni... bukan kah aku yang selalu beralah??? bukan kah aku yang selalu menjaga hati daddy...bukan ke aku yang selalu turutkan segala ape yang dia mahukan..... time ni aku rasa sangat letih... tak mampu lagi nak ingat sape2... tak mahu nak fikir semua....
kalau la daddy rasa ape yang aku rasa time ni.....aku sangat sayangkan dia... tak pernah aku sebahagia ini.... dan aku tak nak terluka lagi... salahkah aku terlalu menyayangi dirinya... aku rasa ada baiknya kalo aku mendiamkan diri waktu ni... sorry daddy bukan i tak sayang u... cume harap u bole bagi i masa... im so sory

1 comment:

Sallwieyah said...

sometime kita bahagia,but sometime kita terluka..bukan kerna tiada cinta, tapi demi menambah kekuatan cinta dgn pasangan kita...take care, selesaikan masalah dgn perasaan yg sejuk, percaya pd hati tentu pasangan kita sejuk juga..udah lah kamu bersedih, dugaan tuh