Friday, December 26, 2008

jalan-jalan

cuti christmas semalam aku dah daddy gunakan sepenuhnya untuk settlekan pasal kad kawen kami... aku n daddy pegi walk in to Lh creative tuk tengok n pegang sendiri kad kat sana. ermmm sangat banyak card sampai pening nak pilih...aku plak tgah period pain so nak pilih pon agak malas n tak berapa nak ade mood time tu... tapi daddy sangat memahami dah kami telah memutuskan untuk amik dah order saje kat LH creative ni lagi pon bersesuaian dengan budget jugak, terkurang lagi...

nampak daddy sangat happy semalam n tak sia2 jugak kami walkin ke sana sebab hasilnya sangat best dan sangat best untuk aku sebab bole dapat hand phone baru.. kan daddy ( terima kaseh) heheh so plan kami untuk order on-line with kadkahwinku.com sama sekali tak jadi....





Lepas settle pasal card kawen cam beser, aku sangat lapar so kami ke mid valley tuk carik makan... kami makan TEPPAYAKI tengahari tu... seingat aku la tiap2 minggu sure kami akan makan TEPPAYAKI... aku dah cam ketagih makan bende alah tu nyum..nyum... selera kami sama... pas makan aku tengok christmas celebration time jalan2 tu aku telah terjumpa bedsheet set yang murah kat harvey norman n aku dah beli pon tapi tak pe bedsheet tu untuk kawen nanti so lagi satu bende dah settle tak payah nak pening-pening kepala nak fikir nanti...



6 comments:

evyn4ever said...

bila majlis nya??kad dah ditempah ek?LH?ok eh?

evyn4ever said...

heheheh itulah kak evyn tgk..bulan 6..tapi sue dah tempah dulu..akak ni pun lum tempah :) nak ym boleh2..tapi cmne erk:)) akak bg add ym kat friendster la ek..takut sini too public plak :P

Dayu said...

tempah kad yg mana kat LH??
bape kos nyer, do u mind to share??
majlis bulan 6 eh..
lebih kurang with mine
i ujung may
skrg pun tgh survey kad lagi ni...

Apple+Susu said...

Dayu...
i amik card yg simple je ermm kos pun dlm 0.90 sekeping but tak bg pun detail kat LH tu lg just byr deposit tuk order jer... hehe senang n kira dah settle, u bole walk in kat sane mcm2 design ade

Anonymous said...

teppayaki..ke tepau yaki...?
blurppppppp~~~

Anonymous said...

teppanyaki la cik adik!