Monday, December 22, 2008

untuk daddy....

  • Sorry kerana malam tadi sye telah melukakan hati kamu....
  • Sorry kerana malam tadi sye telah macam2 dengan kamu...
  • sorry kerana malam tadi sye telah buat kamu pening kerana kamu trpaksa berfikir kenapa tiba2 saya jadi gile tak tentu pasal
  • Sorry kerana sye dah buat kamu susah hati risaukan tentang saya
  • sorry kerana sye menangis tiba2 depan kamu sebabnye sye terlalu rindukan kamu
  • sorry kerana jawapan "sye nak kawen ngan kamu" tu saye jawab macam nak tak nak je
  • sorry kerana sye selalu tak memahami kamu
  • sorry kerana sye selalu degil tak mo ikut cakap u
  • sorry kerana sye tak mahu kamu pimpin tangan sye time kite jalan2 malam tadi
  • sorry kerana sye tak hargai rm50 yang kamu bagi tu
  • sorry kerana sye dah spoiltkan mood kamu pagi-pagi tadi
  • sorry kerana kadang-kadang sye cakap sye menci kamu.... sebenarnya sye tipu sye sygkan kamu sgt2... bodokan sye
  • sorry banyak-banyak kerana sye memang tak sempurna

Ku Tak Bisa Menebak

Ku Tak Bisa Membaca

Tentang KamuTentang Kamu

Kau Buat Ku Bertanya

Slalu Dalam Hatiku

Tentang Kamu

Tentang Kamu

Bagaimana Bila Akhirnya Ku Cinta Kau

Dari Kekuranganmu Hingga Lebihmu

Bagaimana Bila Semua Benar Terjadi

Mungkin Inilah Yang Terindah

Begitu Banyak Bintang

Seperti Pertanyaanku

Tentang Kamu

Tentang Kamu

1 comment:

shasha_ieda said...

salam sue..
blajar la utk sabar..cz sha dlu pon degil..xmo dgr ckp..
kesabaran pompuan ni lebih tnilai ag..xpe law stiasa gadoh..ble gadoh la kita ley tahu msing2 pnya pragai..tabahkan diri..ble sabar lgi kita rse tenang dri mlawan..pcaya la..try doa kat allah..minta sabarkan diri..insyaallah dy makbul..sbb allah nk kita sntiasa merayu bdoa tuk dy..n i hope u dpt mlalui semua dugaan hidup ini..x semua indah belaka..jge la org yg ade didepan kita..