Wednesday, February 11, 2009

draf card

sye telah menerima draf card from lh creative tapi disebabkan daddy tidak dapat dihubungi selama seminggu aku kiv dulu la walaupun banyak sungguh silap n perlu banyak di baiki... pape pun sye harus menunggu daddy pulang dari kursus... wekend ni bole la betulkan bersama....





Bile tengok name sendiri n orang tersayang terpampang pada card tu saye rasa sangat terujeee.....

card ini saye tempah awal kerana ade sesuatu yang saye nak buat pada card tersebut bile dah siap nanti... mahu kasi lagi cantek...

*Cepatla daddy pulang sye sgt rindukan kamu...

2 comments:

NURUL said...

hai salam perkenalan dr saya. awk tmph card kat LH cretive yer? sama mcm saya dulu. puas hati kan?

Apple+Susu said...

hi nurul, sye baru tgok draf, takat ni semonye ok, bile g lh dah pening sbb byak sgt design hehe cantik2 belaka