Friday, February 20, 2009

sepetang di Nilai 1

Semalam lepas keje aku meneruskan lagi misi hari besar 05 june, aku pegi ke Nilai 1 dengan niat untuk mensurvey langsir kat sane tapi niat tinggal niat je *aku memang selalu begitu...

dan... pada petang semalam aku telah selamat melaburkan duit aku di sane... aku bukan survey je aku dah pun terbeli langsir untuk rumah mak akibat dari diriku yang tidak kalis ngan pujukan penjual2 kat sane... arghhh pape pun yang penting langsir mak sudah settle di beli....



Ini lah kaler yang aku beli untuk bilik pengantin nanti... sebenarnya aku dah beli bedsheet set time megasale hari tu kaler coco jadi aku kene la beli kaler langsir yang sesuai dengan bedsheet aku ni... *akibat dari mensurvey la ni tgok je murah terus rembat... bila da balik umah baru terfikir "kenapa aku beli bedsheet ni kaler coco ek?"...macam biasa la daddy akan ckp"beby selalu mcm gitu"

Ini pulak langsir untuk rumah mak.. aku pilih kaler silver ade cam biru-biru sikit pun ade... tak tahu la mak suka ke tidak... tak sabar nak balik kampung malam ni nak tunjuk kat mak hehe...
Harga untuk semua langsir ni... langsir bilik rm145.00 n lansir rumah rm 198.00 semo skali = rm343.00, Alhamdulillah malam tadi kak Ngah text... "Langsir tu tinggalkan kat umah mak, nanti biar kak ngah yang potong n jahitkan" yeay.... saving lagi.. thanks kak ngah i lab u...muahhh

Aku akan terus kan misi.. untuk hari esok aku plan nak bawak mak pegi tampin... orang cakap barang kawen kat sana murah... betul ke???? kite tunggguuuu

9 comments:

my hidden stories said...

sue, bedsheet u sama dgn i lah jenama dia..tapi i punya corak reben...hehee..

Apple+Susu said...

ye ke hehe i beli kat harveynorman hari tu.. 199.00 je murah :)

aziyana said...

jom exchange link..share2 idea

Dayu said...

bedsheet kita sama
beli time happy hour kat sogo
rm 50..
corak pun sama
tapi i nyer cream

tampin?? happy shopping dear

my hidden stories said...

sue..murah lah RM199.00..apasal kita beli kat sogo time tu sampai RM500?

motiff sogo tipu saya?

RM199.00 include apa?

My Blog said...

lawo gak bedsheet tu... tapi kalau nak servey special gift untuk tetamu.. singgah kat blog saya... gift untuk tetamu kelainan sikit dari biasa...

Apple+Susu said...

dayu : ala apesal dayu beli rm50 je gila murah... ade cmfter x dayu?

ayu : tension la ayu bile dayu punya bedsheet lg murah...rm 199 tu ade cmfter+cadar+2 bantal+bantal peluk (x sure ade ke tak)
ape nak buat ayu sue pun selalu terkena, nak bejaga2 pun kene tipu gak penat la survey sane sini...sabar je la

my blog : thanks, nnti sye singgah :)

my hidden stories said...

waa..nak nanges..sue..kita pun ada set camtu gak..tapi harga RM500..

takmo cakap dgn abg naz lah..

nanti kena marah.. =(

Apple+Susu said...

hehehe ayu awak ni cam sye la...slalu kene bebel ngan en. tunang hahaha