Monday, February 2, 2009

gumbira + gumbira

sangat mengantuk hari ini... hari sabtu lepas daddy balik fm JB setelah seminggu kat sane... windu..windu "mak cakap tak bole jupe selalu sebab dah nak kawen" tapi aku jupe daddy setiap minggu heheh mak pon dah x bole berkata ape-ape sorry ye mak bukan x mo dengar nasihat... tapi "sye dah tak tau macam mane nak mengelak dari ketemu bakal menantu mak itew" tetapi mak jangan wisau InsyaAllah tak de pape yag buruk akan berlaku... tak ke gitu en Daddy?

hati sye sangat berbunga2 sewaktu berjumpa en daddy sye tahu dia pun begitu... hati sye bertambah berbunga2 bile daddy suruh bukak dashboard kete dia... saye malu... tapi sye tahu mesti itu sesuatu untuk saye... thanks en daddy saye sangat suka hadiah itu... sayang kamu banyak2... minggu ni tak pegi mane pon just pegi alamanda je adik daddy merangkap bakal adik ipar saye telah berkunjung ke rumah...n semalam sye telah masak2 untuk en daddy dan semua..." asam pedas ikan pari"

* saye juge sangat gembira kerana mendapat spesel price yang sangat2 istimewa... rm200 untuk satu kenopy... sangat jimat terima kasih angah kerana memberi harga yang sangat murah.... alhamdulillah...

No comments: