Tuesday, February 17, 2009

terima kasih....


bila baca blog noe aku rasa cam terharu sama, tak sangka dengan adanya laman blog ni kita bole berkongsi suka duka saat kite menghitung hari bahagia... tolong menolong, dah bole kumpul kawan kat sini...kongsi idea macam-macam kan....

macam noe aku pun risau gak pasal deco tuk hantaran aku nanti kalo ikut tema hantaran aku harus lah kaler silver+turqoise ermmmm baru-baru ni daddy belikan majalah ratu sehari, kat dalam tu ade satu deco hantaran yang sangat aku suka sama ngan kaler tema aku... memang aku teringin sangat nak guna fresh flower... baru kejap ni aku call sepupu aku yang duk kay JB tu bincang pasal hantaran, sall ni memang pandai tang bab-bab ni, aku pun cakap la kat dia yang kalo bole aku nak guna fresh flower tuk hantaran nanti... then try tanye dia berapa cost tuk fresh flower tu sebab dia selalu wat hantaran untuk majlis orang ni, aku cakap la sekali yang aku nak fresh flower kaler biru ... tau tak ape dia cakap


"tak pe la bunga tu biar aku yang
sponsor, lagipun kat jb ni fresh flower murah dah ko tak payah
pening-pening"
sires sebenarnya aku tak harapkan pape pun, aku tanye tu pun sebab nak masukkan budget baru tuk bunga tu kat dalam buku kecik aku ni.... tapi tu la macam noe jugak semua tu rezeki ALHAMDULILLAH... untuk sall sepupu aku... thanks, ko banyak berjasa pada aku.. sayang ko banyak-banyak

10 comments:

my hidden stories said...

sue..tulah..rezeki org nak kawen nie dtg dlm bentuk yg macam2..

sue..suka lah tgk cadar sue waktu tunang tu..canteklah..bunga ala2 inggeris..

lagi satu..muka sue and ur tunang sama lah...

mudahan jodoh panjang!

Apple+Susu said...

ayu : Alhamdulillah rezeki dr Allah

Cadar tu Kakngah sue yg beli kat the curve hehe hari tu jalan2 kat alamanda pon ada terjumpe cadar cam tu

bukan ayu sorang je ckp kami serupa ramai dah yang cakap hehe sampai pak andam kami pun cakap kami look like adik beradik hehe harap jodoh kami sampai bila2 thanks ayu ;)

aida said...

alhamdulillah..
besh laa sue dpt juga gune
fresh flower tuk wat gubahan..
betul tu, kdg² rezeki
tak dijangka² kan..
ada jek yg nk mmbantu ;)

sue..betul ke fresh flower kat jb murah?? sbb aritu sye penah tnya
andaman sya..die kata fresh flower
mahal..uhuhu...sy kat jb...
sedang menghitung hari sama
mcm yg laen =)

silent reader tok sume blog kawen..
heheee..blum lagi ada blog sendiri,
cume mmberi komen/pndpt shaje ;P

Apple+Susu said...

aida : thanks aida, sye pun x sure sgt sebab sye bukan stay di JB, ermm nnti sye tanyakan kazen sye tu kat mane dia dapt fresh flower yang murah k.aida tinggalkan email nnti sye inform

aida said...

thank you sue!!
nnti sue emel kite eh ;>
tq..tq..tq.. ;D



[ai_sweet@ayhoo.com]

Shahkasahias said...

cecantiknyer aweks-aweks nih.. muehehehe..

Apple+Susu said...

shah : thanks ye my official photographer..

ContemplatingAlone said...

hmmm rezeki rezeki.....


ps- rezeki yang datang makan lagi best.. xperlu pening2 macam nak bunga idop..... bawak perut je!

Apple+Susu said...

en. bo : kamu tu asyik makan saje... hehe kasik belanja sekali

NURUL said...

hai awk...nice blog. cadar awk sama mcm cadar kawin saya dulu jean perry :)