Wednesday, January 19, 2011

seploh hari lagi... nak ape ye?

hati sedang panas ni... charger henpon buat hal... tension-tension. Tengok calender hari ni 19 haribulan adoi lagi sepuluh hari, hari kejadian aku yang ke-27 tahun... sudah tua la.. adeh.. last wiken hari tu en daddy tanye mahu apekah sempena hari kejadian aku itu nanti...kalo diikutkan dari segi material aku ni macam-macam aku nak... henpon pulak kan hari ni tetiba buat hal...mane la tahu ade sape-sape boleh post laju henpon baru pi umah aku dapat black beri jadi lah ;P ececece


Lagi.. kalo bole aku nak sekodi shawl... yang cantik-cantik, yang colorfull... pashmina ke wah bestnye senang aku nak matching dengan baju keje, shawl yang aku ade sekarang ade la tapi tak semuanye match. bayak yang tak seirama dengan baju keje aku :(...

pastu lagi aku nak tote handbag... pasal aku punya handbag
yg ade sekarang semo comel-comel tak besar sangat... memandangkan kalo keluar berjalan habis semua nak sumbatkan dalam handbag.. harus la ade size yang besar...




Ha ni ade lagi yang aku duk berangan orang belikan... aku ni kan payah sangat nak cari kasut yang selesa... macam-macam ragam la kaki aku ni, baru ni en daddy ade belikan nike flat tapi tu la bile pakai kaki aku melecet... tak best langsung... paling sesuai kan aku pakai seliper jamban je la... senang kaki tak sakit jalan pon laju... aku nak kasut baru... ngehhh



Adoii kalo tanye aku jawabnye memang panjang la list hadiah aku nak... tapi sebenarnye aku tak kisah sangat... asal ingat sudah la... tak bagi pape pon aku ok aje tapi kan kalo bagi lagi aku suka wakakaka... harap-harap la en daddy baca blog ni... mane tau ade supprise nanti kan...

pape pon ape jua yang kita dapat tak la sepenting mane... yang lebih bermakna apabila kita bersyukur dengan ape yang telah dikirniakan sampai ke hari ini... kesihatan yang senantiasa.. kebahagiaan yang bertahta... itu yang lebih penting... semoga lebih diberi nikmat rezeki oleh Nya...

*all pix from google*

2 comments:

evyn4ever said...

out of topik..bila kita leh jumpa awak eh?sekali je ari tu time nak kahwin..hihihihi

Apple+Susu said...

hihi ala kak bile2 masa je pon bole jupe... akak ajak je la :P