Tuesday, July 26, 2011

konpius... perlukan bantuan...

Assalamualaikum... salam hari selasa...

saya dalam keadaan keliru.. harap kawan-kawan ttc dapat membantu...

baru tadi masuk toilet ade brown spot mood sedey menjelma... tapi dalam sedih tu ade perasaan excited sebab boleh proceed clomid. tetapi hati jadi gundah.. kalo diikutkan hari ni baru CD27 kaler brown tu adalah pudar saja itu dah dikira CD1 ke? atau cycle saya sudah tintong??? agaknya cik P tak sabar-sabarkan nak keluar... haihh..

perlu ke saya proceed clomid esok? nak call doc no tak ade la plak almaklumlah mak jemah buat treatment kat HUKM je... huwaaaa.... harap la sape2 boleh membantu...

jommm kawan-kawan dun give up... usaha lagi....

10 comments:

PUANSTOBERI said...

apa kata gi je klinik dulu- pehtu confirm samada btul ke period atau implemantation bleeding.

tp kalo peyed ni pun, kadang ter awal jugak.

Apapun kakreen doakan yg bebaik utk awak eh :D

NURUL JAMIAN said...

nurul tak berapa faham lah sue mcm mana nak tolong ni hehe

eyza said...

awak..
cornfirm ke tu period? ntah2 tanda2 awal nak lekat x? eyza pun x pasti nak cakap camne sebab eyza selalu 1st period dia akan keluar darah bila kencing... x de brownish kat spender... ikut kata hati awak, kalau awak rasa period, awak anggaplah tu hari 1st yer... apa2pun eyza doakan semoga awak berjaya...

sue said...

kak reen : thnks.... akak sue rasa mmg period la.. pasal ade rasa cramp :( mmg cycle terawal..

nurul : hihihi thnkss nurul... xpe :)

eyza : sue rasa cik P ni...hihihi bole la proceed clomid esok :) InsyaAllah.. Thnks eyza..

Lady Mira said...

today dah start bleed cam biasa ke or dah stop?

sue said...

lady mira : confirm cik p, baru sat tgok dah ade kaler coklat gelap. tp kan hr ni CD1 ke cd2? perluke mkn clomid hr ni? adoi.. serba salah.. tp dlm hati nak mkn clomid esok je sebab semalam yg keluar pon coklat yang x terang tu...

Lady Mira said...

kalau masih cokelat... why dont tunggu dulu? boleh jer start makan clomid cd2 up to cd5

sue said...

lady mira : sue punya cik P mmg fesyen mcm tu la mira... mula2 mmg kuar coklat dulu.. bole x kalo mkn clomid CD3-CD7 ek.. semalam punya period mcm coklat pudar gitu x tau la semalam tu dah CD1 ke belom :(

Lady Mira said...

boleh jer makan clomid CD3-CD7

sue said...

lady mira : thanks ye mira :)