Thursday, July 28, 2011

clomid pertama (50mg)

Assalamualaikum....

Alhamdulillah pagi ni telan clomid untuk pertama kali. Usaha sebelum menjelang Ramadhan, mudah-mudahan ada sinar...makan clomid pada cd2 - cd6.

Ya Allah permudahkanlah segalanya... amin...

10 comments:

hikari said...

selamat berusaha!
saya pun dah on clomid 1st cycle ni.. lum tau result lagi..

pnsusu said...

amin...moga dipermudahkan urusan

sue said...

hikari : selamat berjaya :) harap ade berita gembira nanti...

pn susu : amin.. amin... thnks

Lady Mira said...

amin

sue said...

lady mira : thanks amin...

Cheedah said...

salam,

saya surf2 jumpak blog awak. skrg doc bg clomid jugak. the max dose huhu. tp lom start lg..nanti share2 k :-)

www.busycidah.com

sue said...

cheedah : wsalam :) selamat berusaha... nnti bole bertukar info..

aisyah said...

salam Sue..

awak mkn Clomid lepas tu ada buat TVS x utk tgk telur cukup matang ke x. atau lepas mkn Clomid, awak try naturally?

sue said...

wsalam aisyah...
sue x buat TVS pon sebab bulan pose, sue try buat natural dulu. after raya if xde rezeki lagi baru doc monitor. sue sebenarnya kene mkn last cycle tp sebab hubby sue outstation tu yg sue mkn bulan ni... tawakal je la :)

eimma's said...

insyaAlllah dear..kita semua akan ada rezeki nnt

salam kenal :)

yummy mummy
soontobeamummy.blogspot.com