Friday, March 20, 2009

kad saye sudah siap...

Kad kawen sye sudah selamat siap... sekarang sedang berusaha untuk membuat kad tersebut lebey cantik... saye sedang giat meribenkan kad tersebut... thnks tu LINI from LH CREATIVE kerana telah banyak membantu serta tahan melayan kerenah saye *tak gitu daddy

Kad saye simple saje...








Petang ni lepas opis saye akan balik kampung... sudah lama tak jumpa mak... rasa malu la pulak nak salam cium tangan mak sebab nya dua minggu lepas saye dah buat mak menangis... sye dah kecikkan hati mak... arghhhh rasa sangat berdosa... nak kawen ni saye sudah banyak buat orang terasa hati... kadang-kadang tu bukan niat saye pun harap mereka semua faham.. sye sangat stress memikirkan macam-macam...

pagi-pagi esok saye akan mulakan projek menjahit langsir.... biarpun tak mungkin siap minggu ni juga tapi harap2 saye bole ambil hati mak banyak2... sires saye sayang mak.... terlalu banyak

18 comments:

my hidden stories said...

cantek kad kawen kamu..

sue, kamu pandai menjahit???

wah jeles abes nie...(ada sesapa nak jahitkan langsir umah saya takk??)

hujung minggu ini..marilah kita membuat kerja2 amal untuk kawen

Apple+Susu said...

ayu.. saye syg kamu... kamu selalu menjadi org pertama yg memberi komen membangun untuk sye :)

bole la menjahit sket2 ape yang bole jimat saye usahakan hehe...

jommm....

my hidden stories said...

sue,

tetiba saya sebak...

jangan cakap camtu...saya pun suka kawan dgn kamu...

kamu cool!

harap suatu ari nanti boleh jumpa!

Apple+Susu said...

thnks ayu... suatu hari nnti kita pasti berjumpa... :)

farhanna said...

sue kad tu sekeping brape ye?

Apple+Susu said...

farhanna sekeping 0.90 :)

aEsHa aEsHly said...

oh myyyy!!! sgt sweet ur kad kawen. plus with all d riben2 .. eh chop! riben tu die skali kn or u yg bwt? sgt cantik laaaa.

Apple+Susu said...

aesha, riben tu sue buat sendiri bersama en tunang hehe.. lebey jimat :)btw thnks ya

Rsn comey said...

Lawa kad ni.........simple tapi elegant...
TO My Hidden Stories.....saya suka baca blog awak.tp sekarang dh x blh bukak..blh x awk tolong addkan sy....
longsha_135@yahoo.com

TQ

nanonano said...

cantek lor kad kamu..
xtertanggal ke taruk riben cmtu??

Apple+Susu said...

nano, tak tertanggal pon tapi kene ikat betul2 la.sebab tu sue guna orgnza riben senang nak ikat. thnks ye sbb puji kad itu :)

Rsn comey said...

Sue.... Kamu tempah kad tu dalam berapa pcs yea???
Servis kat sana ok x???
n lama mana kad tu blh siap yea....

Apple+Susu said...

Rsn, sue tmpah 1,200 pcs je ermm ok gak servis dia biasala LH tu customer ramai tgok la designer yg mane kite dapat.Sue punya designer LINI dia ok je.

time nak confirmkan draf tu amik masa skit, pas tu kad tu seminggu after confirm dah siap.sue puas hati harga pon ok :)

kamu pegi la showroom dia bayk pilihan

Anonymous said...

teppayaki or teppanyaki? hahahhaa...kuikuikui

Anonymous said...

cantekk kad..hijau lumut ribbon. bile nak kawin tu

Apple+Susu said...

kalo Tuhan izinkan sye aku bernikah pada 05 june... InsyaAllah

Dayu said...

sue lawa kad sue
tak nak cuba pakai riben yg solid kaler ke sue
mcm lagi menarik je...

belah johor theme biru eh...

sue, nak alamat sue

Apple+Susu said...

dayu : thnks dayu,ssh nak cari riben yg full organza la dayu yang biru tu cancel sue buat semo kaler ijau hehe..

alamat sue : B-2-8, Apartment Sri Melati, Jln Seri Putra 3/1, Bandar Seri Putra, 43500 Kajang Sel