Tuesday, March 31, 2009

tag terima kasih

tag terima kasih saye sudah siap... tinggal nak print je... thnks tu Alun sebab buat kan tag yang sgt ok untuk saye... jasamu ku kenang

.
.
.



















9 comments:

evyn4ever said...

settle 1 keje ek:) akak pun tgh duk cri idea nak wat tag..tp ntah bila idea nak dtg..:P apa2pun mari kita terima kasih pada Cik Alun..:)

nurul aziyana said...

pd aawlnyer tu la tarikh sy..tp say gud bye jer trikh tu..tunda 2 hari kemudian..huhu sedey..cantik tag tu..simple n nice

Apple+Susu said...

kak evyn : hehe x pe sue tawu akak creative hehe x pon bole suh cik abg akak yg tolong buat kan tak gitu... :)

aziyana : thnks ye nurul..xpe tunda 2 hari je x la lame sgt sabar ye... sue jalan dulu

wardah said...

cantik tag tu..sy pun dlm proses nak print tag ni..harap² sempat..

Apple+Susu said...

thnks wardah..semoga kamu smpat ye ... sye pon tgh ttgu toner smpai hehe :)

Dayu said...

lawanya tag dia
comel...
buat sendiri je TQ tag ni
tak yah nak tempah2

Apple+Susu said...

thnks dayu.. buat sendiri jimat byk.. :)

SINCHAN KPTM said...

wahhhh..sgt cumil tag awk...^____^

Anonymous said...

saya nak buat tag macam ni gak...tapi bole mintak ajaran skit...saya xberapa reti nk cari curve2 n bole saya tau nama font tuk tag awak tuh tak....tlg mail nuhan5 at yahoo dot com..