Wednesday, April 22, 2009

cuba...

Cuba kau dengar
Cuba kau cuba
Diam bila ku cuba
Tuk berbicara dengan kamu
Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk meluahkan rasa hati
Dan bila kau bersuara
Setia ku mendengar
Agar tenang kau merasa

***

Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bilaTiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku... padamu

***


Cuba kau lihat
Cuba kau cuba
Renung ke mata aku
Bila ku kaku melihatmu
Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk menyatakan rasa sakit
Dalam diri
Dan bila kau perlu
Setia ku menunggu
Agar senang kau merasa

***


Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bilaTiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku... padamu

***


Maafkan kerana aku tak pernah
Terlintas tuk menulis pada mu
Salahkan ku
Tak mungkin lagi aku meminta
Untuk kau mendengar...
Untuk kau melihat ke mataku

***


Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bilaTiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku... padamu

***

Kali ni saye akan lebih kuat... sebabnye dah banyak kali, n sye sudah terbiasa... bile mood macam ni datang sye rasa dah tanak post entry yang berkaitan hari2 best tu....... buat sakit hati ade lah.....
jalan terbaik saye hentikan semua preparation tu..... dan kembali pada kehidupan asal huhuhu... kamu rasa saye ikut perasaan ke kali ni? lantak la nak cakap benci ke ape pon sye ok saje




* puas kan hati kamu....

4 comments:

nanonano said...

dgr lagu ni hari2,
bes sgt
tp bile baca lirik ni smbil nyanyi btl & hayati,
bru fhm ape maksud yg nk disampaikan,
mcm sedey sgt..


tp..sayep xfhm ape situasi kamo skrg?
hope ok2 je yer?
;)

nurul aziyana said...

er sy pun xphm situasi kamu itu..huhuhu sue, jgn ikut perasaan..pasti ader sesuatu yg lebih baik utk kita baiki..apepun harap semua ok

Apple+Susu said...

nana, aziyana... sebetulnya sy pon x tahu ape yg sdg sye rasa ni... sye mcm nk byk perhatian... tp mereka2 semo tu x phm2...keciwa

evyn4ever said...

sue..jgn r cmni..:(x moh r sadey2..kita nak sue yang hepi mcm ari tu..:)