Wednesday, April 8, 2009

percubaan pertama-hantarans

semalam lepas office saye terus ke Nilai 3, Nasib baik la nilai 3 tu lebih kurang kat belakang rumah je... memandang kan polisterin dah lame terdampar kat bilik store tu sye amik keputusan untuk try buat hari ni... lagi pon ramai blogers yang nak kawen same bulan ngan sye dah start buat...kira semangat berkobar-kobar la semalam... n hasil nye



Yang pagar lilit-lilit tu sye ambil ilham kat page nano.. thanks ye nano, semalam masa pegi ZC pun saye ade risik-risik gak idea deco dari pekerja kat sane... hehe

Satu malam saye dapat buat satu... bila dah siap deco nanti tak de la risau sangat.. n bole buat bende lain pulak

10 comments:

nurul aziyana said...

hehehe bagus wt awl2..kan senang..yana pun wt tapak jer dlu..biar siap yg tu jer dlu

nanonano said...

tema bitu putih ekk??
haaaaa lawa2,
jeles ni :p

na dah lega part ctu,
kerja keras buat bunga je la skrg ni
:D

my hidden stories said...

wah..dah setat dah buat..ayu tak buat apa2 lagii....

ingat nak srh org buatkan..hikkhikk

Apple+Susu said...

yana: itu la yane.. melambak keje lain nak kene settlekn lagi..dah siap nnti senang hati

nana: tema sue silver+turqoise sebenarnya..

ayu: sye mahu jimat la ayu... uwang nya kalo byk suda lama sye hantar suh org buatkan :(

Yuliana said...
This comment has been removed by the author.
evyn4ever said...

teruskan usaha anda..:)

~ Hariza Akmar ~ said...

contoh entry penjimatan yg nyata..yg penting, budget harus dikurangkan..hehe..

leh wat pedoman ni lenkali.. :)

Apple+Susu said...

kak eyn : thanks akak kite usaha beramai-ramai :)

hariza : memang budget pon..hehe sgt berbaloi

SINCHAN KPTM said...

same la..kite pn wat tapak je dulu..nnt tinggal letak bende2 hantaran je atas tu..akan saye gubah sesuke suki hati saye je..hahahaah..

ContemplatingAlone said...

great aa babe~

buat elok2 nanti ada rezeki bleh toloong buat untuk kengkawan~ erkk