Thursday, April 9, 2009

Entry Untuk Daddy yang Jauh Dmata

Entry hari ni lain macam sket.... tadi sye bace entry kat blog cik aziayana kite tu... saye terus text dady " hati kamu senang x bile tgok sye?"

.............................


jawapannye : "sangat senang syg, sye tahu kamu bole buat sye bahagia tapi...janji ape2 jgn ikot perasaan" * sye tahu daddy paling benci kalo sye buat ape2 ikut perasaan x ikut akal fikiran..selalu saje sye kene marah sebab bende tu :(... perempuan memang begitu
.......................................

petang tadi sye call daddy.. daddy tanye "ade post entry baru x kat blog? post la entry "cakap rindu kat daddy..." hahahaha tak sangka rupanya dia pon selalu mengikuti blog sye... sye pon perasan jugak, sudah agak lame tak meluahkan rasa rindu pada daddy di sini...
........................................


untuk itu.... sye nak cakap kuat2 dan cakap dengan kasih sayang juga... "DADDY SYE SGT RINDUKAN KAMU..." *hang jaga diri baik2 na kat pokok sena tu ... jgn nakai2
..................................

*Entry sye kali ini sedikit memualkan...wekkk peace

8 comments:

my hidden stories said...

agak nyer...arinie memang ari rindu-rinduan dgn tunang memasing ek....

sue..saya pun gitu..tetiba tgh busy dgn keja..boleh msg tunang cakap rindu kat dia...

Apple+Susu said...

ayu...makin nak kawen ni makin rindu... hehe

nurul aziyana said...

hahhaa..adeh..sy pun terus tnyer gak..kes xsabar nk tunggu pas kwen..hehhe jwapan yg sama diterima..kiter ni samer jer sue..suke wt hal ikut kepala..harap2 pas kawen pun jwapan tu valid sampai biler2

NURUL said...

biasa laaa mesti ada rindu-riduan. nice blog yeah :)

wardah said...

same je sume kn?pompuan mcm ni la..hehe..emosi sikit..hehe.. :)

Apple+Susu said...

nurul : selalu rindu.. hehe thnks nurul, btw congrats ye hot mommy to be

wardah : same kan kan hehe harus dibuang jauh rasa tu

Apple+Susu said...

aziyana : kite serupa.. tak sabar2 kan hehehe harap2 dia syg kite n x berubah smpai bile2 kan yana... amin...

SINCHAN KPTM said...

wow..romantik nye..makin dekat dah tarikh ni makin sentiase rindu la masing2..hehehehee...^____^