Monday, April 27, 2009

rezeki...

Alhamdulillah... dapat jugak saye update blog ni lagi... dalam mood yang amat gembira... selalunya bila saye mengeluh pasal duit tak cukup dan sebagainya yang membuatkan saye tak hepi pasti akan terdengar orang bercakap "InsyaAllah mesti ade rezeki itu ini nak kawen nanti" .... sekarang sedikit sebanyak saye akui kebenaran itu hehehe

***

semalam macam biasa saye menghantar baju daddy yang dah siap didobi sendiri ke INTAN kiara... daddy bagi tahu saye berita hepi... pas kursus DPA ni daddy dah tak payah nak kembali meneruskan tugas kat JEMPOL... daddy dapat tukar kat INTAN mont kiara confirm dia dapat.... saye sangat hepi, lepas kawen kami dah x payah nak berPJJ dah kami bole jupe tiap-tiap hari... sangat seronok saye rasa
***


Paling saye dapat rasakan tahun ni saye dah tak perlu nak berpuasa sendiri cam tahun lepas lagi... saye sangat teruje nak tunaikan tanggungjawab seorang isteri untuk daddy nanti InsyaAllah.Alhamdulillah ini rezeki yang TUHAN bagi untuk aku dan daddy...

No comments: